AMAZING

Verbluffend licht en akoestische prestaties in één. Dat is het spraakmakende concept van Acoshape+. Met hoogstaande akoestische technologie en fraaie lichtontwerpen verbetert Acoshape+ het akoestisch comfort in ruimtes waar mensen werken, verblijven en elkaar ontmoeten.

ACOUSTIC

De fraai vormgegeven lichtobjecten van Acoshape+ zijn gemaakt van topklasse akoestisch schuim met een hoge absorptiewaarde. Dit betekent dat geluid optimaal wordt geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd.

OBJECTS

Met de collectie akoestische objecten is een scala aan combinaties mogelijk door de vele keuzemogelijkheden in vorm, kleur, stof en textuur. Het resultaat: mooie en bijzondere akoestische objecten (met of zonder lichtfunctie).

hh-5822768 kopie

De collectie van Acoshape+ is toepasbaar in landschapskantoren, gesloten werk- of vergaderruimtes, collegezalen, restaurants, hotels, theaterzalen, atriums, enz. Ze zijn ook stijlvol in elke woonomgeving.

De akoestische lichtobjecten van Acoshape+ zijn ontwikkeld door ervaren designers vanuit een gedegen kennis van akoestiek en knowhow van licht én interieurontwerp.

Onze designers werken voortdurend aan nieuwe ideeën en ontwerpen om de Acoshape+ collectie verder uit te breiden en te ontwikkelen. Daarbij staan vernuft, toepasbaarheid en design voorop. Dit is geen gesloten proces, Acoshape+ staat open voor samenwerking met ontwerpers en rechtstreekse opdrachtgevers.